søndag 11. april 2010

.æ levår fortsatt..

Jadda.. her på "gården" går ting som normalt. Huset er til stadighet fult av folk, både unger og voksne. Men etter jobb i dag har æ faktisk vært heilt aleine, enn så lenge... for snart kommer mamma å de hjem med ungan, både søsken og min lille nevø. Da blir det liv i stua ska æ love dæ, men det har jo sin sjarm det også:) Det må jo også bli sagt at æ har vært så heldig og fått hele 4 tantebarn på snaut 2 år, og nå er allerede femtemann på vei.:)
Det tar av!:)

Over på noe anna..
Generelt handler livet for det meste om jobb fortia. Har vært i praksis i 2 mnd nå, og har kun en uke igjen.. Har også begynt å jobbe litt på samme sted utenom, synes det er greit og trives igrunnen der. Men skal virkelig bli DEILIG når praksisperioden er over og man kan bedrive de såkalte skoledagene med noe anna igjen.
Ellers har Hanne og Erik bestemt seg for bryllup i juli 2011. Og Hilde og Sondre har også forlovet seg, og skal gifte seg allerede i september. GRATULERER ! Love is in the air.. VILT!
Æ GLeDeR mÆ T bRyLLuP!:)
Når det gjelder flytteprosjektet mitt sammen med mine kjære venninner har det ikke akkurat skjedd framgang. men vi holder troa oppe og satser på at vi finner den perfekte leilighet for 3 fantastiske jenter innen september.. Om du har noen kontakter eller gode råd er det bare å ta kontakt;)
Det var det jeg fikk ned for denne gang... Til slutt vil æ bare ønske dere alle en ei god uke!! Gå i fred, og tjen Herren med glede! Funker som regel best det;)
Peace out.!

Ingen kommentarer: