tirsdag 12. januar 2010

Nye samboere..

Jepp.. så var vi flyttet til Tømmerstø for 1 mnd, kun Helene som mangler.. Mæ å Hanne kom i går kveld i 11 tia, fikk rydda oss litt til rette og gikk selvfølgelig en liten tur med vårt nåværende lille dyr! I dag måtte vi jo på skolen.. men ellers har vi hatt litt fiskesuppe før vi tok oss en liten skøytetur... tenker positivt og sier; "øvelse gjør mester";) Må si æ virkelig tror vi kommer til å stortrives her på Tømmerstø, så skal nok bli trist når mnd er over, men
vi skal nyte tia!!
En liten titt av vårt nåværende hjem:


Nå har Hanne akkuart gått på jobb.. (noen som er flinke til å tjene penger) ..mens æ ska snart på cellegruppe til selveste Annka, så det blir bra! Og i kveld kommer nok Helene å joiner her.. JIPPI!! Da blir det Grey's på tv'en før vi går å møter Hannemor som kommer hjem fra jobb..

Og en ting til...(Dyret.?) som noen kanskje vet så er grunnen for denne "flytteturen" at vi skal passe en hund mens eierne er i Thailand.. Rettere sagt; vi passer Ruffen, en vill hund som allerede har fått mange andre rare kallenavn.. etterhvert vil nok "vårt lille sjarmtroll" kanskje også bli en av dem, for han er jo skjønn da!

Bare å si ifra om du vil ta turen;)

3 kommentarer:

heiditeien sa...

Nice place!!

Jorunn Tveit sa...

jeje.. bare å ta turen vettu;)
bikja var vel ikke såå ille..:P

Anonym sa...

D var jo en fin leilighet i hvert fall... Så om ikke annet, kan du kose deg med det.. Eller no! =P
P.S. Annka digger Jorunn... ;)