torsdag 21. januar 2010

Tid for update..!

Hallais.!! Dette har vært en dag som startet med mye innhold. Felles frokost sammen med våre kjære overnattingsgjester Silje og Maylinn før de måtte avgårde på jobb. Det var en koselig morra, og mæ å Hanne gjorde oss klare for skolen selv om Helene gikk rett å la sæ igjen etter frokosten..den latsabben:P Det må jo nesten også påpekes at snøskuffa blei brukt flittig denne morraen.. er jeg ikke flink vel?!:)

Uansett, på vei til skolen var det brå stopp, og æ seilte inn i bilen foran. Blei ikke mer en en liten skiltbagatell på marihøna, men vi hadde møtt på ei ulykke.. ikke bra.!! heldigvis blei ingen personer skadet!! kun bil å buss.. men selfølgelig går d tanker i hode på en.. hadde dette vært en personbil med barn i baksete hadde utfalle blitt noe helt anna!! Kjør forsiktig asså - noen er glad i deg!!
videre har denne dagen gått med på 3 timers matte før langhelg, enda et skuffetak for å komme inn i gårdsplassen igjen,
"tunfiskpasta" til middag og en deilig løpetur sammen med dyret:)

Ellers koser vi oss masse her i "villa ville kulla".. med latter, sang, musikk, svenske samtaler, lufteturer, besøk osv.. og dagene flyr fort!! I dobbeltsenga ligger vi fortsatt alle 3, og det går overraskende bra.. får å gå over til en oppdatering om hunden, så kommer den nok aldri til å bli kalt "vårt lille sjarmtroll" desverre.!! Ute i båndet bjeffer den bare den ser snø omtrent, noe som fører til labbeturer hver kveld for å ikke vekke nabolaget... koselig det da! men uansett hvor mye han er ute pisser han fremdeles inne.. både mæ å hanne har måtte vaske sekkan våres og i dag måtte han selvfølgelig pisse på garnet mitt også.. I tillegg har han holdt oss våken ei natt med alle lydan sine, når mareritte førte til at vi slapp han fritt ut i leiligheten, endte det med at han hadde pissa 5 steder.. jaja.. han savner nok family'en sin stakkar!! men tror faktisk det begynner å komme seg litt nå som han blir mer vant til oss.. holder troa oppe:)

Nå er dagen blitt virkelig rolig, å æ sitter her aleine med kun fredfulle Ruffen til stede. (legg merke til fredfulle!!) :D
På tia å finne ut hva kvelden vil bringe!!
Takk for meg..TAKE CARE;)

1 kommentar:

Unknown sa...

Morsomt Jorunn!!! Gøy med litt skriverier fra deg.... Du er god! :)