søndag 7. desember 2008

Nå nærmer jula seg!!

Jaja, da var det snart jul igjen..:)
Ei koselig tid ligger foran oss!! Blir rart å ikke være hjemme i jula med alle juletradisjoner, familie og venner! Stemninga blir ikke helt den samme her nede.. Men man må jo bare gjøre det beste ut av det!! Ska nok bli bra selv om det blir litt anderledes!
Og med en norsk mentor som pynter, og litt julemusikk kommer det faktisk litt kjent stemning innimellom!!:) koselig!!:)

Ellers så er det tid for tabaski for muslimene. Gatene har vært fylt opp med geiter hvor enn du går!! Og nå begynner alle folkan fra gata å forsvinne inn til landsbygda for så å feire den 9'ende, som er den store tabaskidagen. Da skal vi til Nima:) (hushjelpen vår)

Har ikke fått tatt noen bilder av geitene, men det er slike dyr som er på bildet over for de som ikke visste det!;) Men her har de virkelig stått tett i tett OVERALT! Og det er ikke tull ei gang, blir nesten litt rart når de forsvinner.!

I går så vi den mest overfylte bussen du kan tenke deg klar for avgang til bygda! Bagasjen var stabla på taket, og utgjorde ca lik høyde som bussen i seg selv. Og på toppen av bagasjen igjen hadde de plassert geitene. Stakkars geiter! Dette skulle æ hatt et bilde av asså! Vitti!!

Vi skal snart få ordna en dag som vi skal bake julekaker på! Så da blir det stemning:)

ha en fortsatt gledelig adventstid;)