søndag 30. november 2008

Busstur

I dag har vi vært i kirka hvor Jerome tidligere var pastor.
Og vi tok bussen.!:) morro..
Her i Senegal er det mange mennesker, så da kan det jo være greit å ha flere arbeidsplasser, slik at flest mulig folk kan ha noe å drive på med! På dette bildet seg du "billettmannen". Han sitter inni et bur for seg selv å selger billetter. Og hvis bussen er litt studd, noe som kan skje! Er det bare å sende penger til nabomannen, si hvor du skal å vente på at billetten din ska komme trygt tilbake. Veldig praktisk!
TIPS: Det kan også være lurt å ta vare på billetten din! Det kan være kontroll opp til 2 ganger i løpet av turen. Å da er det ikke særlig lurt å ha lagt den et sted som f.eks i bibelen som har sånn ca 2000 sider!! Sant vel Hilde!?!!;)

Det er utrolig hvor mye et vrak av en buss kan humple seg gjennom byen. Skulle trodd hver eneste lille stein utgjorde et hump hver.
Ja, på en slik tur er det lurt å holde hodet støtt hvis du ikke vil få en kul! Det er heller ikke så lurt å prøve seg på en høneblund;) Kan jo heller prøve å få med deg hva som skjer utenfor;)

På turen passerte vi GRØNT landskap:) sjeldent syn! Vakkert!

Vi kjørte også forbi reine "melonmarkedet". Steike meg så mange meloner. Langs heile veien!!

Og etter ca 1 times kjøring var vi fortsatt i Dakar, byen er jammen meg større enn æ trodde!

2 kommentarer:

Peter sa...

så flink du er til å oppdatere Jorunn! Utrolig gøy å lese om alt du er med på :) Såå spennende.

Det virker som du har det bra, godt å lese :) Tenker mye på deg! Kos deg fortsatt!

Gla i deg snuppa :)
Therese

Tonje og Sindre sa...

så koselig med hilsen fra deg:) gøy å lese om deg og ditt liv i verden! utrolig spennende!! jeg har eksamen imorra, og så er det juleferie, blir deilig:) ha ei flott uka, snuppis!klem tonje