torsdag 27. november 2008

Nå har vi vært her i 1 mnd...

På tirsdag arrangerte vi filmkveld ute for gutta på dagsenteret. Det ble en suksess!:) Vi så tarzan, og delte ut brus og noe godt å tygge på. De storkoste seg, og selvom filmen gikk på engelsk koste de seg likemye med den lille oversettelsen de fikk.! Etterpå var det en som sa han takket Gud for at vi hadde kommet, og at denne kvelden hadde hvert helt spesiell. Såå koselig! Ja, da fikk vi alle et smil i ansiktet! Over ser du et bilde av gjengen fra den vellykkede kvelden;)

Denne uka fikk noen av gutta opplæring i å lage "sandbilde". Først blanda de sand, maling og vann. Etter dette hadde tørka var det klart for bruk. Det så ut til at de likte det de holdt på med!!:)


Her er vi på vei til kirka, og har bibelen klar. Da kan vi forhåpentligvis forstå noe av talen hvertfall:P:) Men heldigvis fikk vi tolk også i denne kirka. Selv om ingen kan erstatte vår tolk Charles!! (Men denne vittie mannen for æ prøve å skrive noe om en anna gang) I kirka er det ofte vanelig å ta en hilserunde, det det går i er å håndhilse å bare si: ca va, ca va, ca va, ca va... osv. Så det er nokså enkelt;) men nå på søndag var det plutselig ei som sa Hei Hei, må si jeg fikk et lite sjokk der æ sto!! Men det var gøy!!:) Dette var Edda fra Sverige, som hadde bodd i Norge, men som nå bodde på Island. Ho skal være her til 15 des. så ska bli gøy å se litt til henne!:)

Må bare nevnes!!

Hvorfor i allverden trenger man DASSPAPIR med både fargestoff og godtlukt!?!! Det skal jo kun brukes i ræva! Utenom når man snyter seg da, ja, da legger man virkelig merke til golukta. men vet ikke akkurat hvor nødvendig det er! Snakk om luksus i et fattig land som Senegal!

Ingen kommentarer: